• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

NIEUW! Deutz-Fahr 4070 E

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Bergtrac

Industrieweg 1
6651 KR Druten

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDeutz-Fahr
Type4070 E
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Duik in de wereld van krachtige landbouwmachines met deze splinternieuwe Deutz-Fahr 4070 E tractor. Deze machine is compleet uitgerust en direct klaar voor elke klus, groot of klein. Met zijn 4WD aandrijving heeft hij geen enkele moeite met verschillende terreinen en weersomstandigheden.

De Deutz-Fahr 4070 E beschikt over PTO 540-750-1000, zodat je moeiteloos verschillende soorten werkzaamheden kunt uitvoeren. Met de bandenmaat van 420/70R30 en 360/70R20 heb je altijd de perfecte grip en stabiliteit, wat de ondergrond ook is.

Daarnaast heeft deze tractor 2 dubbel werkende ventielen en snelkoppelhaken voor een efficiënte en snelle wisseling van werktuigen. Zo blijf je flexibel en kun je snel inspelen op zowel onvoorziene als geplande werkzaamheden.

De Deutz-Fahr 4070 E is niet alleen krachtig en functioneel, maar ook geconstrueerd met oog op de bestuurder. Met zijn 15/15 versnellingsbak heb je altijd de perfecte gear voor wat je ook doet. De voorspatborden en veiligheidsbeugel zorgen voor extra veiligheid en gebruiksgemak. Met deze Deutz-Fahr rijd je niet alleen in stijl, maar ook met een gerust hart.

Droom je al van dit landbouwmonster? Neem dan gauw contact met ons op voor jouw Deutz-Fahr 4070 E. Het is meer dan alleen maar een tractor, het is jouw partner op het veld.

Vergelijkbare machines