• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Sorma T15 116

Image
Image
Image
Image
1/4

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSorma
ModelT15 116
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, gebruikte draaitafel voor je land- of tuinbouwbedrijf? Bekijk dan eens deze Sorma T15 116. Met een diameter van 150 cm en werking op 380 Volt is deze machine ideaal voor uiteenlopende toepassingen. Het hoge kwaliteit spaanplaat oppervlak zorgt ervoor dat de machine bestand is tegen intensief gebruik.

Bij Duijndam Machines hebben we al 40 jaar ervaring in het leveren van de beste gebruikte land- en tuinbouwmachines. Elke machine wordt voor aflevering uitgebreid gecontroleerd door onze deskundige medewerkers, dus je kunt er zeker van zijn dat deze Sorma T15 116 in uitstekende staat verkeert.

Heb je meer informatie nodig of wil je een volledige offerte ontvangen? Bezoek onze website en vraag deze gemakkelijk en snel aan. Natuurlijk kun je ons ook bellen als je een vraag hebt.

Daarnaast helpen we je graag met eventueel transport. Met onze betrouwbare gebruikte machines, deskundige personeel en uitgebreide service zijn we een specialist op het gebied van gebruikte land- en tuinbouwmachines. Ontdek ons complete aanbod op de website.

Ervaar zelf de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de Sorma T15 116. Neem vandaag nog contact met ons op of bekijk het apparaat op onze website. We kijken ernaar uit je verder te helpen.