• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hyster H8.00XM6

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

13.364 uur

2015

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Biggelaar Machinehandel

Oudestraat 143
5421WD GEMERT

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyster
ModelH8.00XM6
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Draaiuren13.364 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de indrukwekkende kracht van de Hyster H8.00XM6. Deze dieselheftruck met een Cummins-motor biedt het vermogen dat je nodig hebt voor al je zware taken. De Ad Blue technologie zorgt voor efficiënt brandstofverbruik en een lage emissie.

Met een indrukwekkend eigen gewicht van 14.990 kg en een hefvermogen tot 8.000 kg, is deze heftruck klaar om elke klus te klaren. Hij heeft een doorrijhoogte van 4.300mm, ideaal voor werkzaamheden in magazijnen met hoge stellages.

Deze robuuste machine heeft een breed spoor van 2.154mm, wat zorgt voor stabiliteit, zelfs bij het heffen van zware ladingen. De heftruck is bovendien uitgerust met waardevolle accessoires zoals een sideshift en vorkenversteller, wat je maximale flexibiliteit biedt bij het manoeuvreren van ladingen.

Voor het comfort van de bestuurder bevat de Hyster H8.00XM6 een verwarmd en afgesloten cabine, waardoor het werken in alle weersomstandigheden mogelijk is. En nog iets, er is een radio inbegrepen voor die lange werkdagen.

De Hyster H8.00XM6 combineert kracht, duurzaamheid en comfort, waardoor hij de perfecte keuze is voor jouw zware hijswerkzaamheden.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht14990 kg

Vergelijkbare machines