• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Genie GS3246 (nieuwe batterijen)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2006

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Biggelaar Machinehandel

Oudestraat 143
5421WD GEMERT

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGenie
ModelGS3246 (nieuwe batterijen)
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt

Omschrijving

Neem een kijkje naar deze elektrische hoogwerker van het merk Genie, model GS3246. Deze betrouwbare machine uit de productieperiode van 2005-2006 werd gebouwd om duurzaamheid en efficiëntie te garanderen. Het compacte formaat van 2.20 x 1,15 meter maakt het gemakkelijk te manoeuvreren op smalle plaatsen, terwijl het uitschuifbare platform extra bereik toevoegt - met een extra 90 cm om je bij al die lastige hoogtes te krijgen.

Met een hefvermogen van 319 kg is het perfect geschikt voor meerdere taken, van het uitvoeren van onderhoud en reparaties tot het installeren van verlichting en nog veel meer. Dankszij de bouwkwaliteit is de hoogwerker in staat om deze taken zonder enige vorm van belasting uit te voeren.

De hoogwerker heeft een gewicht van 2790 kg wat bijdraagt aan de stabiliteit tijdens het gebruik. En er is goed nieuws: het wordt geleverd met gloednieuwe batterijen! Dus je kunt rekenen op volle kracht en optimale prestaties vanaf de start.

Praktisch, duurzaam en betrouwbaar – de Genie GS3246 biedt alles wat je nodig hebt in een hoogwerker. Maak je werk makkelijker met dit stukje techniek.

Vergelijkbare machines