• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

JLG 3246es

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Biggelaar Machinehandel

Oudestraat 143
5421WD GEMERT

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJLG
Model3246es
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare hoogwerker die je werkzaamheden naar een hoger niveau tilt? Neem dan eens een kijkje naar deze JLG 3246es uit 2009. Deze behendige en handige machine wordt aangedreven door elektriciteit, waardoor je van minder geluidsoverlast en uitlaatgassen profiteert tijdens je werk.

Met een formaat van 2,50 x 1,20 meter is deze compacte hoogwerker uitermate geschikt voor diverse soorten klussen. Hij biedt namelijk een ruime werkhoogte en het plateau is zelfs 130 cm uitschuifbaar voor als je net wat meer bereik nodig hebt.

Dat is nog niet alles, de JLG 3246es heeft een fantastisch hefvermogen van 320 kilo. Dus of je nu gereedschap, materialen of medewerkers moet verplaatsen, deze hoogwerker kan het aan.

Aan de andere kant is deze machine vrij licht voor zijn klasse, met een gewicht van slechts 2903 kilo. Dit betekent minder slijtage aan je vloer en makkelijker verplaatsen tussen locaties.

Maak je werkzaamheden efficiënter en veiliger met de JLG 3246es hoogwerker. Neem contact op voor meer informatie. Je zult er geen spijt van krijgen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2930 kg

Vergelijkbare machines