• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar SV08

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
1/7

98 uur

2022

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
ModelSV08
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt
Draaiuren98 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Overweeg je de aanschaf van een compacte en efficiënte graafmachine? De Yanmar SV08 is precies wat je zoekt. Deze mini-graafmachine verkeert in zeer goede staat, klaar om aan het werk te gaan op jouw projecten.

Met een rupsbandbreedte van 18cm en aandrijving op rupsen, biedt de Yanmar SV08 uitstekende stabiliteit en wendbaarheid. Je kunt gerust zijn want deze machine is ontworpen om moeilijke terreinen aan te kunnen.

Bovendien is de Yanmar SV08 voorzien van een verstelbare onderwagen. Dit maakt de graafmachine uiterst flexibel in gebruik en gemakkelijk aan te passen aan verschillende werkzaamheden.

Met wat betreft de graafcapaciteiten, biedt de Yanmar SV08 een indrukwekkend maximum graafbereik van 283 cm, een maximum laadhoogte van 194 cm, en een maximum graafhoogte van 273 cm. De graafdiepte gaat tot 157 cm met een maximale opbreekkracht van 6 kN.

De Yanmar SV08 beschikt ook over een extra functie op de giek en een mechanische snelwissel CW00. Dit maakt het verwisselen van hulpstukken snel en eenvoudig, waardoor tijd en moeite wordt bespaard op de werkplek.

Kort samengevat, de Yanmar SV08 is een compacte, veelzijdige en krachtige mini-graafmachine die prestaties, efficiëntie en gebruiksgemak combineert. Deze graafmachine wordt geleverd met drie bakken, zodat je meteen aan de slag kunt. Let op, de genoemde prijs is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht960 kg

Vergelijkbare machines