• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Linde E25L Heftruck Triplo 4,6 m SHIFT

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

0 uur

1999

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
ModelE25L Heftruck Triplo 4,6 m SHIFT
Bouwjaar1999
ConditieGebruikt
Draaiuren0

Omschrijving

Stap in de bestuurdersstoel van de Linde E25L elektrische heftruck en profiteer van indrukwekkende manoeuvreerbaarheid en prestaties. Dit model uit 1999 is uitgerust voor elke uitdaging met zijn uitgebreide functies, waaronder een triplomast die kan komen tot 4,6 meter hoog en een side-shift voor precieze bewegingen in krappe ruimtes. Bovendien biedt de elektrische bediening een stillere, duurzamere oplossing, perfect voor zowel binnen- als buitengebruik.

De Linde E25L wordt geleverd met een bijbehorende 80v batterij en oplader, waardoor je direct van start kunt gaan. Van Dinther Trading richt zich op de zakelijke markt en alle verkopen worden gedaan tegen handelsprijzen in AS-IS conditie, zonder enige vorm van garantie. Ondanks dit gegeven, doen we er alles aan om de juiste informatie te verstrekken.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een proefrit of bezichtiging, neem dan gerust contact met ons op. Let op, we willen er zeker van zijn dat we je de beste service kunnen bieden, dus we zijn niet altijd aanwezig zonder een afspraak.

Grijp deze kans en ontdek zelf waarom merken als Linde, TCM, Still en Komatsu leidende namen zijn in de wereld van heftrucks. Breng je bedrijf vandaag nog naar een hoger niveau met de Linde E25L heftruck.

Vergelijkbare machines