• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Doosan D30S-5 PRO 5

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

11.103 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDoosan
ModelD30S-5 PRO 5
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren11.103 uur

Omschrijving

Op zoek naar een heftruck met betrouwbare performance en kracht? Overweeg dan deze Doosan D30S-5 PRO 5. Deze robuuste heftruck is uitgerust met een Yanmar 4 cilinder diesel motor, die zorgt voor betrouwbare en duurzame prestaties.

De Doosan D30S-5 PRO 5 heeft een triplomast en een maximale hefhoogte van 4,7 meter. Dit betekent dat de heftruck gemakkelijk in staat is om zware lasten te heffen en veilig te transporteren. Bovendien is de heftruck uitgerust met een half open cabine waardoor je een uitstekend zicht hebt op je werkomgeving.

Met een hefvermogen van 3 ton kan deze machine zelfs de meest veeleisende taken aan. De Doosan D30S-5 PRO 5 is tevens voorzien van een side-shift functie, wat een aanzienlijke meerwaarde biedt bij precisiewerk en manoeuvres in krappe ruimtes.

Mogelijkheden en kansen zijn er volop met deze Doosan D30S-5 PRO 5. Neem bij interesse gerust contact op via telefoonnummer 0652628231 (alleen bellen, niet mailen). We geven je graag meer informatie en bespreken de mogelijkheden. Let op: verkoop vindt plaats in 'AS-IS' staat en tegen handelsprijzen. Ondanks nauwkeurige informatievoorziening kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend.

Vergelijkbare machines