• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 02-8FDF18

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

15.690 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model02-8FDF18
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren15.690 uur

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en krachtige heftruck voor je dagelijkse zware klussen? Dit Toyota 02-8FDF18 model, aangedreven door diesel, heeft alles wat je nodig hebt voor een vlotte operationele dag. De triplomast maakt het mogelijk om tot 4,7 meter hoog te heffen, met een doorrijhoogte van 2,12 meter.

Deze machine heeft een indrukwekkend hefvermogen van 1800 kg, voor het verzetten van zwaar materieel. Daarnaast is het uitgerust met een Side-Shift en een vorkenspreider voor meer flexibiliteit tijdens je taken. De freelift functie voegt nog meer bruikbaarheid toe aan deze veelzijdige machine.

De Toyota 02-8FDF18 weegt 2840 kg en is voorzien van een automaat en stuurbekrachtiging, voor een soepele en stabiele rijervaring. Dit model is een volledig uitgeruste diesel-machine en kan een waardevolle aanwinst zijn voor elk bedrijf dat op zoek is naar duurzaamheid en robuuste prestaties.

Bij Van Dinther Trading richten we ons op de zakelijke markt, zodat we de allerbeste service en kwaliteit kunnen bieden. Al onze verkopen zijn AS-IS en tegen handelsprijzen, zonder enige vorm van garantie, tenzij anders overeengekomen.

Voor verdere informatie en vragen, gelieve te bellen naar het volgend nummer: 0652628231. Let op: Gelieve niet te mailen, we zijn alleen telefonisch bereikbaar. We doen ons uiterste best om je te voorzien van de juiste informatie over elk object. Ondanks dat, kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze website.

Vergelijkbare machines