• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Jungheinrich EFG 220

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

2.100 uur

2011

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJungheinrich
ModelEFG 220
Bouwjaar2011
ConditieGebruikt
Draaiuren2.100 uur

Omschrijving

De betrouwbare Jungheinrich EFG 220 is precies de heftruck die je nodig hebt voor je zware werkzaamheden. Gebouwd in 2011, met een accu uit 2015, heeft deze machine de kracht en uithoudingsvermogen om te voldoen aan je meest uitdagende taken. Toon je kracht met een hefcapaciteit van 2000 kg en bereik nieuwe hoogten met een maximale hefhoogte van 4,5 m.

Om vlot en efficiënt je werk te doen, is de Jungheinrich EFG 220 uitgerust met een drievoudige mast of triplomast. Het beschikt over een freelift en zijverschuiving om je cargo gemakkelijk te manoeuvreren. Bovendien zal je moeiteloos navigeren met de geïntegreerde stuurbekrachtiging.

Wat betreft de opbouw, staat de EFG 220 op stevige banden en is compleet met een accu en oplader. Hij is goed onderhouden en in nette staat. Deze uitvoering met een lage kilometerstand is de juiste keuze voor degenen die kiezen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Als je meer wilt weten of als je deze indrukwekkende machine zelf wilt zien, neem dan contact op via 0031-652628231. Onze standplaats is in 's-Hertogenbosch, Nederland, en is op afspraak geopend.

Bij Van Dinther Trading bieden we een wisselend aanbod van machines aan die vooral gericht zijn op de zakelijke markt. Alle verkopen zijn tegen handelsprijzen in AS-IS conditie, zonder enige vorm van garantie. We doen onze uiterste best om je te voorzien van de juiste informatie.

Vergelijkbare machines