• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

KASSBOHRER LB3E Semi-Dieplader (BJ 2010) with ramps

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

2010

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKASSBOHRER LB3E
ModelSemi-Dieplader (BJ 2010) with ramps
Bouwjaar2010
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

Te koop aangeboden: KASSBOHRER LB3E Semi-Dieplader uit 2010. Deze 3-assige oplegger is voorzien van een APK keuring tot 2025 en uitgevoerd met hydraulisch vouwbare oprijkleppen. De assen zijn geconfigureerd met een liftas als eerste as, waarbij de laatste as naloop gestuurd is. De houten vloer is in zeer goede staat en de wagen is voorzien van luchtvering.

Met een laadvermogen van 35.200 kg en een maximale massa van 48 ton is de dieplader uiterst geschikt voor het zware werk. De lengte van 13,46 meter en breedte van 2,55 meter bieden genoeg ruimte voor diverse soorten lading.

Naast de robuuste laadvloer ben je gegarandeerd van optimaal gemak met de verstelbare oprijkleppen en 24V lier. Een extra bonus is de uitschuifbare functie, deze is echter niet getest. De dieplader is voorzien van een Nederlands kenteken en talrijke vastzetoogpunten en ronggaten voor flexibele ladingzekering.

De aanhanger wordt afgeschermd door metalen zijafscherming en is uitgerust met roestvrijstalen zijkisten aan zowel de linker- als rechterzijde. Voor eventuele vragen of het plannen van een bezichtiging, kun je telefonisch contact opnemen via 0031-652628231.

Op onze website vind je nog veel meer machines voor de zakelijke markt. Wees er echter van bewust dat alle verkopen plaatsvinden tegen handelsprijzen in AS-IS conditie en zonder enige vorm van garantie.