• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hangcha HS0608TP

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
1/5

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHangcha
ModelHS0608TP
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een robuuste en betrouwbare ruw terrein hoogwerker? Dan past de Hangcha HS0608TP perfect bij jou. Met deze machine bereik je moeiteloos de hoogte, of je nu op een bouwplaats werkt of een andere indrukwekkende klus moet klaren.

Dit model wordt gevoed door een LION batterij van 24v/105ah, waardoor je de hele dag door kunt werken zonder je zorgen te maken over de energievoorziening. Niet te vergeten geeft Hangcha maar liefst 5 jaar garantie op de batterij, een teken van het vertrouwen dat zij hebben in de kwaliteit van hun product.

Met de verwachte bouwjaar van 2024, is deze hoogwerker uitgerust met de nieuwste technologieën om jouw werkzaamheden veiliger en efficiënter te maken. Bovendien zijn de rupsen non-marking, zodat je geen sporen of schade achterlaat, ongeacht de ondergrond.

Hangcha zorgt niet alleen voor het leveren van de machine, maar biedt ook de mogelijkheid tot keuring en transport. Zo weet je zeker dat je hoogwerker in de allerbeste staat bij jou aankomt en direct klaar is voor het grote werk.

Bovendien is de Hangcha HS0608TP verkrijgbaar op basis van koop, huur of financial lease. Zo bepalen we samen de beste constructie voor jou, passend bij je wensen en financiële situatie.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op via sales@liftlease.nl voor een vrijblijvend voorstel. Referentienummer van deze machine is 17411.

Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW.

Vergelijkbare machines