• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hangcha 120XEN

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

13 uur

2022

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHangcha
Model120XEN
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren13 uur
BrandstofElektrisch
Kenteken15926

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte hoogwerker? Wij hebben een Hangcha 120XEN in zeer goede staat die mogelijk ideaal is voor jouw behoeftes. Deze hoogwerker heeft een indrukwekkende werkhoogte van 12.000 cm, wat het een krachtig hulpmiddel maakt voor tal van klussen op hoogte.

Met een korflast van 320 kg is deze hoogwerker in staat om veilig en gemakkelijk uitrusting en personeel naar grote hoogtes te liften. De Hangcha 120XEN is uitgerust met non-markingbanden, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het achterlaten van markeringen op de grond.

Nog een voordelig kenmerk van deze hoogwerker is dat het een wiel aandrijving heeft, wat het navigeren op de werkplek soepel maakt. Plus, met een schaarmast biedt de Hangcha 120XEN de stabiliteit en precisie die nodig zijn voor zorgvuldige hoogtewerkzaamheden.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze hoogwerker is de Lithium-Ion accu, die zorgt voor een langere bruikbaarheid en minder verstoringen. Deze Hangcha 120XEN is beschikbaar voor zowel verkoop als verhuur. We zijn ook trots om financieringsmogelijkheden aan te bieden, dus aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Neem contact op met Gert Groeneveld voor meer informatie via +31 6 18605800, of via e-mail op sales@liftlease.nl. Met de Hangcha 120XEN kun je hogere doelen bereiken op een veilige en efficiënte manier.

Vergelijkbare machines