• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar C08

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
1/5

252 uur

2020

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
ModelC08
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt
Draaiuren252 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de Yanmar C08, een krachtige en betrouwbare dumper. De machine is uitgevoerd met een efficiënte 10 PK diesel motor, die luchtgekoeld is voor een optimale performance. Ondanks zijn compacte formaat, is deze dumper een onmisbare kracht op iedere bouwlocatie.

Met een rupsaandrijving en een rupsbandbreedte van 18 cm kan de Yanmar C08 op bijna elk type terrein uit de voeten. De topsnelheid bedraagt 4 km/u, een ideale snelheid voor nauwkeurige manoeuvres. Daarnaast beschikt de dumper over een 'hoog kip' uitvoering, wat betekent dat hij tot een hoogte van 1500mm kan storten.

De kleur van deze machine is helaas onbekend, wat hem een mysterieuze aanwezigheid maakt op je werkterrein. Ongeacht de kleur, is de functionaliteit van deze machine waar het echt om draait.

Voor referentie, het nummer van deze specifieke dumper is 58623. Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW. Mis de kans niet om de Yanmar C08 toe te voegen aan je equipment. Betrouwbaar, krachtig en klaar om het zware werk voor je te doen.

Vergelijkbare machines