• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Gehl GEHL AL230

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
1/13

0 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGehl
ModelGEHL AL230
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0
KentekenT69FRG

Omschrijving

Stel je voor, je bent aan het werk met de Gehl AL230 wiellader. Deze machine van topkwaliteit, in nieuwstaat en met onbekende kleur, is perfect uitgerust om elke klus aan te kunnen. Door het knikchassis is het ideaal voor werkzaamheden waarbij manoeuvreerbaarheid van cruciaal belang is. Het heeft een bruto voertuiggewicht van 2.185 kg en een hefcapaciteit van 1.250 kg. Dezelfde prachtige machine kan ook een indrukwekkende topsnelheid van 15 km/u behalen.

Om het comfort en de productiviteit te verhogen, heeft de Gehl AL230 ook een cabine met kachel, luchtgeveerde stoel, radio en zwaailamp, allemaal standaard voorzien. Ook heeft deze machine proportionele extra functies, een hydraulische snelwissel Weidemann, LED-wegverlichting en een pieper voor als je achteruit rijdt om de veiligheid op de werkplaats te verhogen. Bovendien komen de wiellader met een gloednieuwe set banden van 27x10.5-15 Skid Power, zowel voor als achter, voor optimale tractie en prestaties.

De Gehl AL230 wordt aangeboden met 2 jaar of 2000 uur garantie en is voorzien van een schepbak en palletlepels. Ja, dat klopt, deze machine staat klaar om direct aan het werk te gaan. Deze machine met het referentienummer 58047 wacht op je. Vergeet niet dat de getoonde prijs exclusief BTW is.

Handig, krachtig en betrouwbaar, de Gehl AL230 is klaar om je werklast te verlichten. Waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog wat de Gehl AL230 voor je kan betekenen!

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen18 kw

Opties

  • Extra hydraulisch systeem
  • Hydraulische vergrendeling

Vergelijkbare machines