• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar CO8-A TV

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
1/12

0 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
ModelCO8-A TV
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0
BrandstofDiesel

Omschrijving

Maak kennis met de Yanmar CO8-A TV, een dumper die uitblinkt in betrouwbaarheid en efficiëntie. Onder de stevige behuizing vind je een krachtige 9.5 PK Yanmar dieselmotor, welke luchtgekoeld is om onder elke omstandigheid soepel te blijven presteren.

De machine heeft een aandrijving op rupsen en een rupsbandbreedte van 18 cm, wat zorgt voor een uitstekende tractie en stabiliteit op ongelijk terrein. Het bedrijfsgewicht is 570 kg, wat voor een dumper van dit kaliber zorgt voor een top balans tussen wendbaarheid en capaciteit.

Belangrijk om te weten is dat deze Yanmar is uitgerust met een draaibak. De standaard laadbak heeft een ruime inhoud van 360 liter, perfect voor allerlei soorten lading. De machine heeft een topsnelheid van 4 km/u, wat betekent dat je met gemak en efficiëntie je werk kunt doen.

Referentienummer van deze machine is 60333. Zoek je een machine die zwaar werk lichter maakt? Dan is de Yanmar CO8-A TV dumper precies wat je nodig hebt. Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW.

Vergelijkbare machines