• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar VIO38-6 (CBU)

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

3 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
ModelVIO38-6 (CBU)
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren3 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

De Yanmar VIO38-6 is een mini-graafmachine die presteert als een grotere machine. In een zeer goede algemene staat, en compleet met een reeks functies die de prestaties en duurzaamheid verbeteren, is deze machine klaar om aan het werk te gaan.

Deze Yanmar VIO38-6 heeft een rupsbandbreedte van 30 cm, waardoor het een stabiele en sterke basis heeft voor elk graafwerk. De machine wordt aangedreven door de rupsbanden, wat zorgt voor degelijke prestaties op alle ondergronden.

De transportafmetingen van deze machine zijn 476x174x247 cm, waardoor hij zich gemakkelijk laat transporteren. De lengte van de lepelsteel is 162 cm, wat ruime graaf- en laadcapaciteiten biedt. De max. breedte van de onderwagen is 174 cm, zodat de machine op een stabiele basis zit en ook bij groot graafwerk zijn balans behoudt.

Graafcapaciteiten zijn indrukwekkend, met een maximum graafbereik van 547 cm, een maximum laadhoogte van 373cm, en een maximum graafhoogte van 513cm. De maximum graafdiepte ligt op 353 cm, wat uitermate geschikt is voor dieper graafwerk. Met een maximum opbreekkracht van 32 kN en maximum graafkracht van 18 kN kan deze machine elk werk aan, terwijl de maximale klimmogelijkheid van 30% betekent dat ook hellingen geen probleem vormen.

Bovendien beschikt de Yanmar VIO38-6 over cilinderbescherming op alle cilinders voor extra duurzaamheid en betrouwbaarheid, en een extra contra-gewicht voor betere prestaties. De machine voldoet aan de EU Stage V regel en wordt geleverd met een hydraulische snelwissel CW05 + lasthaak, evenals drie standaard bakken (1200/600/300mm) voor flexibiliteit in diverse klussen.

Deze machine heeft tevens een sloop/sorteerfunctie die proportioneel instelbaar is, wat nog meer mogelijkheden biedt voor gebruik in diverse soorten werkzaamheden. De maximum hydraulische werkdruk van de machine is 220 bar, wat betekent dat de Yanmar VIO38-6 berekend is op zware taken. Kortom, een solide en veelzijdige mini-graafmachine die klaar is voor werkzaamheden van elke omvang.

Let op: alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3800 kg

Vergelijkbare machines