• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou MLA 5

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

0 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
ModelMLA 5
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0
KentekenT37FPJ

Omschrijving

Ontdek de kracht en efficiëntie van de Manitou MLA 5, klaar om jouw volgende werkuitdaging aan te gaan. Deze wiellader heeft een krachtige 60 PK Stage V motor, waardoor hij uitermate geschikt is voor zware belastingen en intensief gebruik. Deze machine heeft een knikchassis, waardoor hij makkelijker te manoeuvreren is op compacte werklocaties.

Met een gewicht van 3.350 kg is hij compact, maar krachtig genoeg om indrukwekkende ladingen te tillen. De machine kan tot 300 cm heffen, waardoor je probleemloos op hogere niveaus kunt werken. Met een topsnelheid van 20 km/u kan de Manitou MLA 5 vlot navigeren op jouw werkterrein, waardoor jouw werkzaamheden nog efficiënter verlopen.

De wiellader is uitgerust met wegverlichting en werklampen voor optimaal zicht, ongeacht de lichtomstandigheden. Daarnaast beschikt de machine over een zwaailamp en pieper, veiligheid staat immers voorop. De bandenmaat is 15.0/55-17AS voor optimale stabiliteit en prestaties op alle terreinen.

De Manitou MLA 5 biedt ook flexibiliteit met de Weidemann snelwissel. Het maakt het eenvoudig en snel om hulpmiddelen te wisselen, zoals de inbegrepen schepbak en palletlepels. Dit zorgt voor een maximale veelzijdigheid met minimale inspanning.

De kleur is op dit moment onbekend, maar dat weerhoudt de Manitou MLA 5 er niet van om een indrukwekkende machine te zijn. Neem contact met ons op met referentienummer 58030.

Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW en deze machine heeft ook kentekenregistratie.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte wiellader, doe je met de Manitou MLA 5 een waardevolle investering in jouw machinepark.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen44 kw
Asconfiguratie4×4

As 1

PositieVoor
Aangedreven as
Merk en typeBKT
Bandenmaat15.0/55-17

As 2

PositieAchter
Aangedreven as
Merk en typeBKT

Opties

  • Extra oliecircuit
  • Hydraulische vergrendeling
  • Stuurknuppel

Vergelijkbare machines