• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar SV100

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

260 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
ModelSV100
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren260 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Deze Yanmar SV100 graafmachine is de betrouwbare partner die je nodig hebt voor al je bouwprojecten. De machine staat bekend om zijn stevigheid en betrouwbaarheid, twee essentiële elementen voor werk op elke bouwplaats. De algehele staat is zeer goed, dus je kunt erop vertrouwen dat hij je niet in de steek laat als je hem het hardst nodig hebt.

De kleur is op dit moment onbekend, maar wat wel duidelijk is, is dat de Yanmar SV100 gebouwd is voor kracht en efficiëntie. De rupsbandbreedte van 485 cm benadrukt de stabiliteit van de machine, terwijl de aandrijving op rups zorgt voor uitstekende manoeuvreerbaarheid, zelfs in moeilijke terreinomstandigheden.

Ondanks de indrukwekkende kracht van de Yanmar SV100, krijg je niet alleen brute kracht. De afmetingen van het transport (673x232x284 cm) zijn ruim genoeg om tegemoet te komen aan je ruimte- en transportbehoeften, terwijl de lengte van de lepelsteel (195 cm) je de flexibiliteit geeft om te bereiken waar je ook moet zijn.

Met een maximale breedte van de onderwagen van 323 cm en een schuifbladbreedte van 232 cm, zorgt deze machine voor uitstekende stabiliteit. Dit komt samen met indrukwekkende graafhoogten en diepten, alsmede een laadhoogte van 621 cm, waardoor deze machine ideaal is om zelfs je meest uitdagende taken aan te gaan.

De machine beschikt over een CABINE met airconditioning, een luchtgeveerde stoel, radio en LED-pakket voor een comfortabele werkomgeving. Ook is er een slangenbreukventiel en sloopsorteerfunctie aanwezig om het werk nog makkelijker te maken.

De Yanmar SV100 komt met drie CW10 bakken en een hydraulische snelwissel CW10, inclusief een lasthaak en 2/2 ventiel. Dit alles rekening houdend met de efficiëntie van je werk.

En om je nog verder gerust te stellen, deze machine heeft een krachtige trekkracht en graad van klimvermogen, wat betekent dat niets je in de weg zal staan.

Kortom, de Yanmar SV100 is de machine die je nodig hebt als je op zoek bent naar betrouwbaarheid, kracht en efficiëntie in je werk. En met deze algemene staat, weet je dat je een solide machine bij je hebt.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht10500 kg

Vergelijkbare machines