• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou 850R

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
Model850R
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek deze Manitou 850R schranklader, een sterke en efficiënte machine die klaar is voor nieuwe taken. Deze lader is technisch in zeer goede staat, wat betekent dat je meteen aan de slag kan zonder je zorgen te hoeven maken over onderhoud of reparaties.

De Manitou 850R kenmerkt zich door het T-bar besturingssysteem, een feature die de bediening van de machine uiterst soepel en intuïtief maakt. Met een flink gewicht van ongeveer 1650 kg heeft hij genoeg kracht om jouw werk eenvoudiger te maken, ongeacht hoe zwaar de lading is die verplaatst moet worden.

Deze robuuste schranklader is uitgerust met banden van het formaat 23x8.50-12. Door dit formaat, in combinatie met een breedte van 1000 mm, heeft de machine een uitstekende grip en stabiliteit op elke ondergrond.

Belangrijke extra's zijn de aanwezigheid van een hydraulisch ventiel (DW) en een pieper die afgaat wanneer de machine achteruit rijdt. Deze functionaliteiten bevorderen de veiligheid tijdens het werk en maken deze lader nog efficiënter.

De Manitou 850R komt met een robuuste schepbak van 1080mm, een handig hulpmiddel dat voor veel voorkomende klussen kan worden gebruikt.

Refererend naar nummer 58327 is dit de betrouwbare schranklader waarmee je werkzaamheden naar een hoger niveau tilt. Met de Manitou 850R schranklader kies je voor kracht, comfort en betrouwbaarheid.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen18 kw

Vergelijkbare machines