• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Gp GP 150 D

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
1/5

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGp
ModelGP 150 D
Bouwjaar2022
ConditieNieuw

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en effectieve sorteergrijper? Hier presenteren we de GP GP 150 D. Deze robuuste grijper is geschikt voor machines in de klasse van 1,2 tot 3 ton en komt inclusief slangen en koppelingen.

Een van de uitblinkers van de GP GP 150 D is het schaaltype. Deze bestaat uit een geperforeerde plaat die zorgt voor een optimaal grijpvermogen en een langere levensduur. Met een gewicht van 140 kg is deze grijper eenvoudig te hanteren en aan de meeste machines te bevestigen.

Dit model is uitgerust met de CW05 ophanging. Het biedt grote flexibiliteit en eenvoud bij het verwisselen van hulpstukken, wat tijd en kosten bespaart bij het omschakelen van werkzaamheden.

De kleur blijft voor nu een verrassing, maar wat wel zeker is, is dat de BTW nog bovenop de prijs komt. Wanneer je interesse hebt in deze grijper, verwijs dan naar referentienummer 58339.

Overweeg de GP GP 150 D voor je volgende project. Het is een efficiënte, duurzame en voordelige oplossing die presteert op alle fronten.

Vergelijkbare machines