• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

MITSUBISHI RB16KN Reachtruck triplo 4,8 m (ACCU 2018)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

781 uur

2004

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMITSUBISHI RB16KN
ModelReachtruck triplo 4,8 m (ACCU 2018)
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt
Draaiuren781 uur

Omschrijving

Je bent op zoek naar een betrouwbare en duurzame reachtruck? Overweeg dan deze Mitsubishi RB 16 KN. Het bouwjaar van de machine is 2004 en ondanks de jaren van dienst heeft deze reachtruck slechts 781 bedrijfsuren op de teller staan. Een belangrijk voordeel is de accu, die is vervangen in 2018. Dus geen zorgen over een vroegtijdige accu vervanging!

Deze Mitsubishiy RB 16 KN is voorzien van allerlei gemakken en functies die je werkzaamheden eenvoudiger en efficiënter maken. Met een hefhoogte van 4,8 meter kun je de meeste stellingen in een magazijn makkelijk bereiken. De triplex mast biedt optimale stabiliteit bij het optillen en neerzetten van ladingen.

Daarnaast beschikt deze reachtruck over handige functies zoals freelift, side shift en een uitschuifbare mast voor extra flexibiliteit bij lastige klussen. Ook heeft de machine kantelbare vorken voor een betere controle over de lading en een vorkenspreider voor het optillen van brede of ongelijke ladingen. De reachtruck komt inclusief een 48v acculader.

Zoals bij alle machines van Van Dinther Trading, wordt ook deze reachtruck verkocht in AS-IS conditie. Maar wees gerust, we doen er alles aan om je te voorzien van de meest accurate productinformatie. We nodigen je uit om zelf de veelzijdigheid en kwaliteit van deze Mitsubishi RB 16 KN te komen bekijken en ervaren. Neem contact op via 0652628231 voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Vergelijkbare machines