• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou MT625 H compact verreiker NIEUW

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/22

1 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Bosmans Machines B.V.

Dries 27
6086 AV Neer

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
ModelMT625 H compact verreiker NIEUW
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Verken de kracht en veelzijdigheid van onze nieuwe Manitou MT 625 H Compact Verreiker beschikbaar in ons assortiment. Deze machine van het betrouwbare merk Manitou levert stalende prestaties met zijn 75 PK motor. Van constructie tot landbouw, de Manitou MT 625 H Compact Verreiker is in staat om u te helpen uw doelen te bereiken in tal van situaties.

Het verreiker model is uitgerust met een mechanische snelwissel en is vakkundig ontworpen om een indrukwekkende hefcapaciteit van 2.5 ton te bieden. De hefhoogte bedraagt een merkbare 5.85 meter, zodat je veilig en efficiënt kunt werken op verschillende hoogtes.

Met zijn cabine die is voorzien van werklampen en een zwaailicht, zorgt deze model voor een veilige en productieve werkomgeving onder alle omstandigheden, overdag of 's nachts. Met een eigengewicht van 4500 kg staat deze machine stevig op zijn plek, klaar voor alle uitdagingen op jouw weg.

De Manitou MT 625 H Compact Verreiker is nieuw en direct uit voorraad leverbaar, en we staan ook open voor inruil. Daarnaast bieden we een aantrekkelijke financieringsoptie voor ondernemers, waarmee je na een bepaalde looptijd eigenaar van de machine wordt.

Stel u kiest voor deze efficiënte, krachtige en robuuste Manitou MT 625 H Compact Verreiker, dan maakt u een keuze voor betrouwbaarheid en prestaties. Zet vandaag nog die stap naar effectiever en sneller werken.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4500 kg

Vergelijkbare machines