• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bizerba GLM-I

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBizerba
ModelGLM-I
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt

Omschrijving

De Bizerba GLM-I weegprijsetiketteermachine is de betrouwbare oplossing voor je landbouwbehoefte. Deze machine etiketteert aan de bovenkant en is ideaal om te combineren met een verpakkingsmachine. Met een capaciteit van 150 etiketten per minuut, zorgt de Bizerba GLM-I voor een efficiënte workflow.

Deze machine is niet alleen een etiketteerder, maar controleert ook het gewicht. Met de checkweegfunctie en een bereik van 20g tot 6 kg, zorgt deze machine voor een accurate meting. Daarnaast is de machine ook weeggekeurd voor de Nederlandse markt.

De Bizerba GLM-I is voorzien van een gebruiksvriendelijke zwart-wit touchscreen terminal, die al voorzien is van meerdere modules zoals Ethernet, EuroLoadable Fonts en Speed GLMI150. Ondanks het intensieve gebruik, verkeert deze machine nog in goede staat, nagekeken door de fabrikant zelf.

Als je op zoek bent naar betrouwbare en gecontroleerde gebruikte land- en tuinbouwmachines, dan is Duijndam Machines de plek voor jou. Ons deskundig personeel staat klaar om je te assisteren, zelfs met transport. Ga naar onze website voor een volledige aanbod van betrouwbare machines. Duijndam Machines, jouw specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.