• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat S100

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

1 uur

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Inter-Techno BV

Paramariboweg 46
7333 PB Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelS100
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van de Bobcat S100 schranklader. Dit betrouwbare model biedt tal van premium functies standaard, zonder extra kosten. Vertrouw op de consistente prestaties van het BICS-vergrendelingssysteem, de deluxe-bestuurderscabine, de veiligheidsgordel, stoelbeugel en de Bob-Tach™ frame. Voor je comfort, hand- en voetbedieningen zijn standaard aan boord, evenals een standaardstoel.

Met zijn krachtige hulphydrauliek, vonkwerende uitlaat en automatisch geactiveerde gloeibougies, is deze machine gebouwd om de zwaarste klussen aan te pakken. De 27 x 8,50-15, 6 lagen, Bobcat banden voor zwaar werk geven de machine de stabiliteit en het hefvermogen die het nodig heeft voor elk type terrein.

Voor de lange werkdagen, vertrouw op de heldere werklichten, zowel voor als achter. En voor de veiligheid is er de hefarmsteun, parkeerrem en mogelijkheid tot het eenvoudig uitzetten van motor en hydraulische systemen.

Bovendien biedt deze Bobcat S100 schranklader de gemoedsrust van een standaard 2-jaar garantie, uitbreidbaar naar 5 jaar. En met de mogelijkheid van een financieringsoptie van 36 maanden met 0% rente, is deze machine niet alleen een efficiënte keuze, maar ook een economisch verantwoorde.

Kijk niet verder voor je volgende betrouwbare werkmaatje - de Bobcat S100 is de machine die je nodig hebt. Ontdek hem nu.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen18 kw
Gewicht1693 kg

Vergelijkbare machines