• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat L85

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

1 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Inter-Techno BV

Paramariboweg 46
7333 PB Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelL85
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur

Omschrijving

Ontdek de kracht en prestaties van deze Bobcat L85 Wiellader. Dit robuuste werkpaard combineert een indrukwekkende bakcapaciteit van 0,8 tot 1,2 m3 en een solide kieplast van 3181 kg. Met een totaalgewicht van 5091 kg, een hefhoogte van 3250 mm en een cabinehoogte van 2498 mm, heeft deze machine alles wat je nodig hebt om de klus te klaren.

De Bobcat L85 is uitgerust met de Bobcat D24-motor die 68 pk levert. Verwacht snelheden tot 20 km/u, maar kies voor een optionele upgrade als je snelheden tot 30 km/u nodig hebt om jouw werk efficiënter te maken. Dankzij de hydraulische aansluitingen met 7 pins connector en de geïntegreerde joystick op de stoffen geveerde stoel, ervaar je moeiteloos besturing en manoeuvreerbaarheid.

Bovendien kun je het comfort van de cabine tot het uiterste benutten. Verwarming, horizontale en verticale stuurverstelling, radio voorbereiding, LED werkverlichting en een 5-inch informatiescherm met Jogshuttle en camera zorgen ervoor dat je altijd in controle bent en in comfort werkt. De machine is ook voorzien van onmisbare functies zoals een automatische parkeerrem, hydr. snelwissel en een differentieelvergrendeling.

Deze machine biedt extra voordelen zoals airconditioning, 405/70R20 banden, een snelheid van 30 km/u, een zwaailamp, back-up alarm en hefarmdemping.

De nieuwste Bobcat L85 wordt niet alleen geleverd met 2 jaar garantie (met een optie voor 5 jaar), maar biedt je ook de mogelijkheid tot financiering over 36 maanden met 0% rente. Geniet van maximale efficiëntie met deze moderne, hoogwaardige wiellader.

Vergelijkbare machines