• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat E55z

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

3 uur

2022

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Inter-Techno BV

Paramariboweg 46
7333 PB Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelE55z
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren3 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de kwaliteit en functionaliteit van de Bobcat E55z mini-graafmachine. Deze veelzijdige machine komt geladen met geweldige fabrieksopties, waaronder een airconditioning, een lange arm met zwaar contragewicht en een luxe stoel afgewerkt met vinyl voor optimaal comfort bij langdurig werk. Er is ook gedacht aan werken in donkere omstandigheden, met vier LED-lampen voor verlichting en een zwaailamp voor veiligheid. Bovendien is hij uitgerust met een 2e hydraulische lijn, en is hij klaar voor een hydraulische snelkoppeling.

Ervaar verbeterde prestaties met standaardfuncties zoals een 5-inch display, 1 960 mm dozerblad en accu-ontkoppelingsschakelaar. Vergroot je productiviteit met de automatische stationair, funtie 'zwevend blad' en een arreteerstand die in twee richtingen kan werken. Voor je veiligheid en gemak is er ook een akoestisch alarm voor een volle brandstoftank, een blokkeringsinrichting voor de bedieningsconsole en opklapbare bedieningspedalen.

De E55z is ook uitgerust met led-werklampen, Machine IQ (telematica) en een stoel met vering en hoge rug. Hij heeft zelfs een garantie van 24 maanden of 2000 uren, afhankelijk van wat eerst wordt bereikt. Al deze functies maken de Bobcat E55z tot een betrouwbare en efficiënte mini-graafmachine voor elke klus. Ervaar het verschil zelf.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen36 kw

Vergelijkbare machines