• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

WEYCOR AR420

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Inter-Techno BV

Paramariboweg 46
7333 PB Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWEYCOR
ModelAR420
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de Weycor AR420 wiellader. Met zijn kracht en precisie is deze machine ontworpen om te presteren onder de zwaarste omstandigheden.

Deze machine komt met tal van hoogwaardige functies om je werklast te verlichten. Geniet van comfort gedurende je werkdag met de luchtgeveerde stoel, een waardevolle toevoeging voor elke machinist.

Veiligheid is ook een prioriteit bij de AR420. De massa schakelaar zorgt voor extra beveiliging, terwijl de trailer stekker 13-P zorgt voor naadloze aansluitingen.

Handige details zoals de laadbak niveau indicatie dragen bij aan de efficiency van je werk. Er is zelfs voorbereiding voor een zwaailamp en radio aanwezig om je klaar te stomen voor alle mogelijke situaties.

De verstelbare stuurkolom (ook in hoogte) zorgt voor aanpasbaar comfort, terwijl de 40/70R20 Dunlop SPT9 banden altijd betrouwbare tractie bieden, ongeacht het terrein.

Met de Weycor AR420 ben je klaar voor elke klus. Het is een solide en veelzijdige wiellader die zeker een waardevolle aanvulling zal zijn op je materieelpark.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen55 kw
Gewicht5300 kg