• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Toyota 02-6FD40 Duplo 400 3e/4e Functie Diesel

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

1998

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkToyota
Model02-6FD40 Duplo 400 3e/4e Functie Diesel
Bouwjaar1998
ConditieGebruikt
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en robuuste heftruck voor jouw werkzaamheden? Overweeg dan deze Toyota 02-6FD40 Duplo 400, uitgevoerd met een 3e en 4e functie. De machine op diesel heeft zijn betrouwbaarheid al bewezen en is klaar om aan jouw vloot te worden toegevoegd.

Bij Van de Wert Trading hebben we een wisselende voorraad van machines, trucks, trailers en aanbouwdelen. Dit betekent dat we doorlopend diversiteit bieden in ons aanbod, iets wat je ook terug kunt vinden op onze website. Let wel, al onze prijzen zijn exclusief BTW en gelden af ons adres in Nuland.

We begrijpen dat het belangrijk is om een machine eerst in actie te zien voordat je een besluit neemt. Daarom nodigen we je graag uit voor een bezichtiging en/of proefrit met deze Toyota heftruck. Aangezien we niet altijd aanwezig zijn, is het handig om even van tevoren een afspraak te maken.

We kijken ernaar uit om je op ons adres aan de Bedrijfsstraat 3 in Nuland te ontvangen. Neem voor een afspraak of voor meer informatie contact met ons op via info@vandewert.nl of bel ons op 0735320044, 0611429354 of 0652314321. Meer weten over ons bedrijf en ons aanbod? Bekijk onze website: www.vandewert.nl.

Let op: alle leveringen gebeuren tegen handelsprijzen in de huidige condities zonder garanties (zie ook onze algemene voorwaarden).

Vergelijkbare machines