• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Mercedes-Benz Vario 814D Bakwagen / Camper / Foodtruck / Raceteam met Achter sluitklep Euro2 Origineel 173DKM 2001 Zeer Net.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/22

172.655 km

2001

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMercedes-Benz
ModelVario 814D Bakwagen / Camper / Foodtruck / Raceteam met Achter sluitklep Euro2 Origineel 173DKM 2001 Zeer Net.
Bouwjaar2001
ConditieGebruikt
Tellerstand172.655 km
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een veelzijdige bakwagen om je werkzaamheden te ondersteunen of misschien zelfs te transformeren in een mobiele onderneming? Overweeg dan de Mercedes-Benz Vario 814D. Deze bakwagen is erg divers inzetbaar - denk aan een camper, foodtruck of een servicevoertuig voor een raceteam.

De Mercedes-Benz Vario 814D, uit het jaar 2001, komt van de 2e eigenaar en verkeert in zeer nette staat. De transmissie is handgeschakeld met vijf versnellingen. De cabine is ontworpen voor dagelijks gebruik. De bakwagen wordt aangedreven door vijf cilinders en de afmetingen van de laadruimte zijn 520 x 240 x 242 cm.

Daarnaast is de bakwagen voorzien van een achtersluitklep met een laadvermogen van 1500 kg. Het eigen gewicht van de bakwagen is 4800 kg en heeft een laadvermogen van maar liefst 3500 kg, wat het een zeer capabel voertuig maakt voor zwaar vervoer. De BE registratie is een andere sterke eigenschap van dit robuuste voertuig.

Met meerdere opslagkasten biedt de Mercedes-Benz Vario 814D voldoende ruimte om al je spullen veilig en georganiseerd op te bergen.

Als dit aantrekkelijk klinkt en je de Mercedes-Benz Vario 814D in de praktijk wilt ervaren, nodigen we je graag uit om een afspraak te maken voor een proefrit of bezichtiging. Merk op, we zijn niet constant aanwezig dus het is raadzaam om van tevoren te bellen.

Vergelijkbare machines