• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still Heftruck Still R60-16 Triplo 490 Freelift Elektrisch 2000

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

4.640 uur

2000

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelHeftruck Still R60-16 Triplo 490 Freelift Elektrisch 2000
Bouwjaar2000
ConditieGebruikt
Draaiuren4.640 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de kracht en betrouwbaarheid van de Still R60-16 Triplo 490 Freelift Elektrisch 2000. Deze heftruck behoort tot onze doorlopende voorraad en kan jouw magazijnwerkzaamheden naar een hoger niveau tillen.

De betreffende heftruck komt uit het jaar 2000 en toont aan dat kwaliteit van Still tijdloos is. Elektrisch aangedreven, zorgt het voor minder geluidsoverlast en draagt het bij aan een duurzamere werkomgeving. De Triplo 490 Freelift zorgt daarnaast voor maximale efficiëntie in ruimtegebruik en is perfect voor het nemen van zware lasten.

Bij Van de Wert Trading B.V. krijg je machines zonder verborgen trucjes. We bieden onze producten aan in AS-IS condities en rekenen handelsprijzen. Onze voorraad wisselt snel, een signaal van het vertrouwen dat klanten in ons hebben.

Een heftruck zoals deze komt niet elke dag voorbij. Maak dus snel een afspraak voor een eventuele bezichtiging of proefrit. Wees er snel bij, want onze producten lopen snel de deur uit. Raadpleeg onze website voor meer informatie over onze lopende aanbiedingen en voorraad.

Let op, de prijs is exclusief BTW en geldt bij afname in Nuland. Bezoek ons op Bedrijfsstraat 3 in Nuland, stuur een e-mail naar info@vandewert.nl, of bel ons op 0031735320044. We hopen snel zaken met je te doen!

Vergelijkbare machines