• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar V80

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

1 km

1 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Pol & Dekker Machines

Alteveer 98
7907GA Hoogeveen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
ModelV80
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Tellerstand1 km
Draaiuren1 uur

Omschrijving

De Yanmar V80 wiellader is een krachtige machine die direct beschikbaar is voor jou. Het betreft een nieuw model uit 2023, dus je bent verzekerd van de nieuwste technologie. Met een indrukwekkend vermogen van 61 PK en een hefvermogen van 3370 kg is deze wiellader een echte krachtpatser. De machine weegt 4900 kg en biedt een topsnelheid van 36 km/u.

Over de bediening hoef je je geen zorgen te maken. De Yanmar V80 is een kniklader/shovel, wat inhoudt dat je eenvoudig kunt sturen en manoeuvreren. Bijkomend voordeel is dat deze machine geleverd wordt met hydraulische wissel en extra hydraulische functie. Ook vorken zijn inbegrepen bij deze deal.

Ook aan comfort is gedacht. De cabine is voorzien van verwarming zodat je ook in koudere temperaturen prettig kunt werken. De machine is 2,64 meter hoog en 1,78 meter breed.

Mochten er onverhoopt problemen ontstaan, geen zorgen, bij Yanmar kan je altijd rekenen op uitstekende service. Als officiële Yanmar dealer hebben we 24/7 bereikbaarheid en een eigen werkplaats met service bus.

Vergeet niet: deze Yanmar V80 is direct uit voorraad leverbaar. Ben je er klaar voor om jouw werk naar een hoger niveau te tillen met deze wiellader? Neem dan snel contact met ons op!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4900 kg

Vergelijkbare machines