• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wacker Neuson Stamper

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
ModelStamper
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare stamper die elke klus aankan? Neem dan eens een kijkje bij onze ruime voorraad aan stampers. We hebben verschillende merken zoals Wacker Neuson, Samac, Giant, Ammann, INTOO en Bomag. Wat alle onze machines gemeen hebben, is de hoogwaardige kwaliteit en het feit dat ze bedrijfsklaar gemaakt worden door ons deskundige service team.

Bij SCHUURHUIS BV weet je zeker dat je een stamper koopt die grondig getest is en aantoonbaar aan de laatste keuringseisen voldoet. Maar onze service gaat verder. Ook voor onderhoud, reparaties en inruil kun je bij ons terecht. We beschikken over een ervaren team en hebben onderdelen direct voorhanden.

Vertrouw op kwaliteit, kies voor de zekerheid van SCHUURHUIS BV. Neem contact op met een van onze specialisten voor advies en informatie. We helpen je graag verder.

SCHUURHUIS BV - jouw specialist in meetapparatuur, gereedschap en machines voor de GWW- en hovenierssector. Want betrouwbare apparatuur is de basis voor goed werk.

Bezoek onze website www.schuurhuis.nl of kom langs bij ons bedrijf aan de Zuiderzeestraatweg 384 in Oldebroek. Wij zijn bereikbaar via 0525 – 656547.

Wij zien je graag bij SCHUURHUIS BV!

Vergelijkbare machines