• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wacker Neuson DPU6555

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

0 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
ModelDPU6555
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Betreed het terrein van topprestaties met de Wacker Neuson DPU6555. Deze machine met hoogwaardig HEHAP tilplaat en elektrische start is een ware all-rounder op elk bouwterrein.
De DPU6555 biedt een extreem hoog niveau aan productiviteit, dankzij zijn enorme verdichtingskracht en snelle rijsnelheden in zowel vooruit als achteruit. Het voldoet aan de extreemste eisen die op bouwlocaties aan de prestatie-efficiëntie van een unit kunnen worden gesteld.

Onze machine vermindert hand-armtrillingen (HAV) tot een minimum, dankzij haar innovatieve stuurboom. Deze functie biedt een hoog niveau van bedieningscomfort zonder in te leveren op volledige verdichtingsprestaties. Bovendien is er geen beperking op de bedieningstijd en is er geen documentatie nodig.
Om veiligheid te garanderen, is er een dodemansfunctie ingebouwd die voorkomt dat de gebruiker ingesloten raakt tussen de machine en een object bij het achteruit rijden.

Bij SCHUURHUIS BV staan we niet alleen garant voor topkwaliteit machines, maar ook voor snelle en eenvoudige onderhoud. Alle onderhoudspunten van de DPU6555 zijn gemakkelijk toegankelijk. En met comfortfuncties zoals uitschakeling bij laag oliepeil, zelfstellende V-snaar, onderhoudsvrije dynamo, en externe jumpstartverbinding die van buitenaf toegankelijk is, maakt het onderhoud een fluitje van een cent.

Kortom, de Wacker Neuson DPU6555 is een krachtig instrument dat een hoogstaand niveau aan bedieningscomfort en prestatie-efficiëntie biedt. En het beste? Hij wordt gratis thuis bezorgd in heel de Benelux.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met onze specialist, Richard. Wij staan klaar om je te helpen bij jouw keuze voor de perfecte machine voor jouw bouwlocatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht520 kg

Vergelijkbare machines