• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Giant G2200e XTRA

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

0 uur

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGiant
ModelG2200e XTRA
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Ervaar de kracht en veelzijdigheid van de volledig elektrische Giant G2200e XTRA. Deze wiellader, een product uit onze huidige voorraad, is een betrouwbare aanvulling op iedere apparatuurvloot. Of je nu kiest voor koop of lease, je krijgt waar voor je geld.

De Giant G2200e XTRA staat bekend om zijn rijke functies en opties. Het is uitgerust met een klapdak en vier ledlampen voor heldere verlichting, led wegrijverlichting, een kenteken en brede X-trac banden met spatborden. Verder beschikt deze loader over twee dubbele werkende hydraulische functies en vrije en drukloze retouren.

Kracht hoeft geen zorgen te maken bij dit model, dankzij de zwaarste 520ah accu op de markt. Bovendien heeft de machine een krachtige interne lader onder de motorkap. Ook een zwaailamp en een combi trekhaak kogel + vangmuil, en andere functies zijn inbegrepen.

Bovendien bieden we ruim 150 aanbouwdelen uit voorraad aan, zodat je jouw loader volledig kunt aanpassen aan jouw wensen. En we leveren gratis in de hele Benelux, afgeleverd door een van onze eigen vakmannen.

Ons team in onze moderne werkplaats in Oldebroek draagt zorg voor alle service aan de Giant shovels. We maken gebruik van alle benodigde onderdelen en officiële softwaresystemen om service van topkwaliteit te bieden.

Voor vragen of meer informatie, neem contact op met onze specialist, Richard. We zijn SCHUURHUIS BV, jouw vertrouwde partner in hoogwaardige meetsystemen, gereedschappen en machines zijn voor de GWW- en hovenierssector.

Bezoek ons op www.schuurhuis.nl. Of kom langs bij ons op Zuiderzeestraatweg 384, Oldebroek. We staan altijd klaar om je te helpen met jouw behoeften.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2200 kg