• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Cormidi C60 Yanmar diesel

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

0 uur

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCormidi
ModelC60 Yanmar diesel
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren0

Omschrijving

Onder de indruk? Deze topkwaliteit Cormidi C60 rupsdumper met laadschop kan direkt vanuit voorraad geleverd worden. Ontworpen met Italiaanse finesse, is deze machine aangedreven door een Yanmar motor met elektrische start - de beste keuze voor elke professional die op zoek is naar zowel betrouwbaarheid als kracht.

De Cormidi C60 heeft een indrukwekkend laadvermogen van 600 kg en is zo ontworpen dat hij moeiteloos door een schuttingdeur past. Een handige zelflaadschop maakt het laden eenvoudig en efficiënt. En voor diegenen die een hoogkipper zoeken, hebben we zelfs een versie zonder laadschop klaarstaan in ons magazijn.

Als je meer wilt weten over de Cormidi C60 rupsdumper, of als je vragen hebt over onze andere producten, voel je dan vrij om contact op te nemen met onze specialist Richard. Bij SCHUURHUIS BV leveren we niet alleen machines van topkwaliteit, maar staan we ook klaar met service en dienstverlening waarop je kunt vertrouwen.

Bij ons draait het om kwaliteit, betrouwbaarheid en jouw tevredenheid. Ontdek het zelf en bezoek onze website op www.schuurhuis.nl of maak een afspraak om ons te bezoeken in Oldebroek aan de Zuiderzeestraatweg 384. Je kunt ons ook bellen op 0525 - 656547.

Tip: Neem ook een kijkje bij onze andere machines en apparatuur van merken als Wacker, Neuson, Revo, Ammann, Samac, Sherpa en nog veel meer. Deskundig advies is altijd inbegrepen.

Vergelijkbare machines