• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Intoo G4200B

Image
Image
1/2

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkIntoo
ModelG4200B
Bouwjaar2023
ConditieNieuw

Omschrijving

Ontdek de Intoo G4200B, onze eigen topnotch generator die garant staat voor pure betrouwbaarheid. De unieke kracht van deze generator ligt in het feit dat hij is uitgerust met een robuust wielstel en een handvat voor eenvoudige verplaatsing. En wat het nog aantrekkelijker maakt, is dat de motor en de dynamo zijn gemonteerd op anti-vibration rubbers. Dit houdt in dat je bij gebruik van deze generator geen last hebt van vervelende trillingen of geluiden.

Een Honda 4-takt benzinemotor draagt bij aan de duurzaamheid en prestaties van deze generator, terwijl een sterk frame de generator beschermt en zorgt voor langdurige betrouwbaarheid. Uw mobiliteit wordt verhoogd door de toevoeging van transportwielen en een draagbeugel. De Linz-dynamo van Intoo G4200B waarborgt een hoge output en efficiëntie.

De G4200B is gemaakt in de Europese Unie, wat betekent dat het voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen die je gewend bent. Bovendien komt de generator met twee 230V stopcontacten, klaar voor uw stroombehoeften.

Vertrouw op SCHUURHUIS BV voor je gereedschap en machinebehoeften. Als specialisten in meetapparatuur, gereedschappen en machines voor de GWW- en hovenierssector, begrijpen we hoe belangrijk betrouwbare apparatuur voor je is. We zijn er trots op dat we naast kwaliteitsproducten een excellente service en een superieure klantendienst bieden.

Voor meer informatie over de Intoo G4200B, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen de beste keuze te maken. Check onze website of kom langs op onze locatie in Oldebroek. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht47 kg