• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kemp Onkruidborstel

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKemp
ModelOnkruidborstel
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Laat overtollige begroeiing verdwijnen met de buitengewoon praktische en nauwkeurige Kemp Onkruidborstel. Deze machine is ontworpen om makkelijk aan te koppelen aan diverse voertuigen zoals een (mini)shovel, (mini)kraan, trekker of heftruck. Het enige wat je nodig hebt, is een minimale olieopbrengst van 25 liter.

De onkruidborstel van Kemp zwenkt 70 graden naar links en naar rechts. Hierdoor kan de borstel eenvoudig buiten de breedte van het voertuig werken. Dit zorgt niet alleen voor schone paden en wegen tot in de uiterste hoeken, maar ook voor een goed zicht op je werk.

De onkruidborstel is voorzien van een pendelende constructie, waardoor het borsteldeel de bodem volgt. Dit betekent dat de borstel zelfs bij oneffenheden van +/- 15 cm goed blijft presteren. Het is niet nodig om de hoogte te corrigeren. Daarnaast kan de hoek van de borstel worden aangepast voor een meer of minder agressieve werking.

Met een standaard diameter van 750 mm (met optioneel 1000 mm), geeft deze borstel je de mogelijkheid om efficiënt en grondig te werken.

De Kemp Onkruidborstel is verkrijgbaar in verschillende versies, waaronder een hydraulische zwenkbare borstel, en kan volledig naar wens worden aangepast. Denk hierbij aan aanbouwdelen van verschillende merken zoals Giant, Knikmops en Avant.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de Kemp Onkruidborstel? Neem contact op met onze specialisten bij SCHUURHUIS BV. Als dé specialist in hoogwaardige meetapparatuur, gereedschap en machines voor de GWW- en hovenierssector, zijn we trots op onze producten en onze uitmuntende service.

Bezoek ons op www.schuurhuis.nl of op Zuiderzeestraatweg 384, Oldebroek. Je kunt ons ook bellen op 0525 – 656547.

Vergelijkbare machines