• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Ammann APR 30/60 diesel

Image
Image
Image
1/3

0 km

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAmmann
ModelAPR 30/60 diesel
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Tellerstand0

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare trilmachine voor de zwaarste klussen? Overweeg de Ammann APR30/60 Hatz diesel. Deze krachtpatser wordt geleverd met een wielstel en is voorzien van een elektrische start voor gemakkelijk en probleemloos gebruik.

Bij SCHUURHUIS BV, dé specialist in machines voor de GWW- en hovenierssector, staat de Ammann APR30/60 Hatz diesel voor je klaar om elke klus aan te kunnen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op de kwaliteit van je apparatuur en gereedschap. Daarom bieden wij deze machine aan, in lijn met onze commitment aan topkwaliteit producten en uitstekende service.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Onze specialist Richard staat voor je klaar om je te helpen. Van productdetails tot gebruiksinstructies, Richard heeft de expertise om je verder te helpen.

Ontdek wat de Ammann APR30/60 Hatz diesel voor jouw project kan betekenen. Neem contact met ons op of kom langs bij ons op locatie aan de Zuiderzeestraatweg 384, Oldebroek. Wacht niet langer en voeg de Ammann APR30/60 Hatz diesel toe aan je machinepark.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht215 kg

Vergelijkbare machines