• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wacker Neuson DPU3060

Image
Image
Image
Image
Image
1/5

0 km

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
ModelDPU3060
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Tellerstand0

Omschrijving

Ervaar de kracht en veelzijdigheid van de Wacker Neuson DPU 3060 HTS trilplaat. Aangedreven door een duurzame Hatz diesel motor, onderscheidt dit type zich met de mogelijkheid om zowel voor- als achteruit te trillen. Deze trilplaat is uitgerust met een handstart en optioneel met een elektrische start.

De DPU-modellen van Wacker Neuson met een centrifugale kracht van 30 kN zijn de ideale allrounders voor bestratingswerkzaamheden, tuin- en landschapsbouw en voor onderhoud aan straten, wegen en parkeerplaatsen. Door de geïntegreerde wielset zijn deze trilplaten uiterst mobiel, perfect voor gebruik op de bouwplaats.

Dankzij de compacte constructie en grote wendbaarheid zijn deze trilplaten ideaal voor verdichting van greppels, stoepen en andere beperkte ruimtes. Perfect geschikt voor continu professioneel gebruik.

Bent u geïnteresseerd of wenst u meer informatie? Neem contact op met onze specialist, Richard. Wij zijn Schuurhuis BV, experts in hoogwaardige meetapparatuur, gereedschap en machines voor de GWW- en hovenierssector. Wij zorgen voor kwalitatieve apparatuur en staan bekend om onze uitstekende service en dienstverlening.

Vergelijkbare machines