• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hamevac VHU-3000-AR

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

0 km

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

SCHUURHUIS B.V.

Zuiderzeestraatweg 384
8096CN Oldebroek

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHamevac
ModelVHU-3000-AR
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Tellerstand0

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor het leggen van (beton-) producten tot 3000 kg? De HAMEVAC VHU-3000-AR is ontworpen voor dit soort zware taken. Dankzij de verschillende zuignappen, variërend tussen 30 kg en 3000 kg hefvermogen, kan het apparaat moeiteloos ieder product tot 3000 kg tillen.

De VHU-3000-AR is ontworpen om te werken in combinatie met een machine. Met het standaard aanwezige hijsoog en/of palletframe kan het apparaat eenvoudig aan diverse machines bevestigd worden. Bovendien is deze vacuümunit standaard uitgerust met extra valbeveiliging, waardoor de lading extra gezekerd kan worden bij het werken boven de 1,5 meter.

Veiligheid en comfort zijn geen bijzaak bij de VHU-3000-AR. Alle machines zijn uitgerust met een goed afleesbare vacuümmeter en een extra ruim bemeten buffertank. Voor extra veiligheid is er aan beide zijden een goed zichtbare lampenset geplaatst. Tot slot is de VHU-3000-AR uitgerust met een radiografische afstandsbediening voor gemakkelijke besturing.

Er is een breed scala aan zuignappen, evenaars en opties beschikbaar voor de HAMEVAC VHU-3000-AR. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met onze specialist Richard, die je graag verder helpt.

Bij SCHUURHUIS BV zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige meetapparatuur, gereedschap en machines voor de GWW- en hovenierssector. We zijn er trots op om topkwaliteit producten te leveren en staan bekend om onze uitstekende service. Vertrouw op onze kwaliteit en ervaar onze service zelf.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht360 kg