• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Jungheinrich ETV 214

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/20

9.449 km

9.449 uur

2004

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Vsheftrucks

Friezenweg 18 d
5349 AW Oss

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJungheinrich
ModelETV 214
Bouwjaar2004
ConditieGebruikt
Tellerstand9.449 km
Draaiuren9.449 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Duik in de wereld van productiviteit en efficiëntie met deze Jungheinrich ETV 214 Triplex reachtruck. Afkomstig uit het productiejaar 2004, deze robuuste machine is nog steeds in topconditie, klaar om te helpen jouw werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen. Deze machine kent een hefcapaciteit van wel 1.400 kg, dus geen last is te zwaar.

Met een hefhoogte tot 6.500 mm biedt deze reachtruck de mogelijkheid om veilig en probleemloos tot grote hoogtes te reiken. Dankzij de doorrijdhoogte van 2.700 mm is manoeuvreren in compacte ruimtes geen enkel probleem.

De Jungheinrich ETV 214 is uitgerust met een freelift en sideshift functie, wat de veelzijdigheid en het gebruiksgemak van deze machine verder vergroot. Of je nu lasten moet verplaatsen, stapelen of laden en lossen, deze machine maakt het mogelijk.

Een ander kenmerk dat bijdraagt aan de efficiëntie van deze reachtruck is de batterij uit 2017, gevoed door een externe lader. Met deze sterke batterij kun je erop vertrouwen dat de reachtruck langdurig kan presteren.

Als je echt wilt weten hoe deze machine presteert, maak dan een afspraak voor een proefrit. Ervaar uit eerste hand de voordelen die de Jungheinrich ETV 214 jouw bedrijf te bieden heeft. En vergeet niet om online onze YouTube video te bekijken voor een volledig beeld van wat deze reachtruck kan.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3000 kg

Vergelijkbare machines