• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX60-40

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

10.898 uur

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX60-40
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren10.898 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

In de markt voor een heftruck die kracht koppelt aan wendbaarheid en betrouwbaarheid? Kijk dan eens naar deze Still RX60-40 elektrische heftruck. De machine is uitgerust met een krachtig hefvermogen van 4000 kilogram, waardoor zware ladingen moeiteloos worden opgetild. Dankzij de hefhoogte van 545 centimeter kunnen paletten, containerboxen en andere voorwerpen eenvoudig worden opgestapeld en getransporteerd.

De heftruck is bovendien uitgerust met een vrije heffing van 185cm. Dat betekent dat de mast niet omhoog hoeft voordat de vorken beginnen te stijgen, wat zeer praktisch is in lage ruimtes. Om de veiligheid en zichtbaarheid tijdens het werken te garanderen, is de heftruck voorzien van werklampen.

Maar dat is nog niet alles, deze Still RX60-40 heeft ook side-shift, wat het manoeuvreren met ladingen naar links of rechts vergemakkelijkt zonder dat de heftruck zelf hoeft te bewegen.

En wilt u uw vloeren schoonhouden? Dat kan dankzij de non-marking banden die geen sporen achterlaten. Bovendien wordt de heftruck geleverd met een acculader.

Mocht je je oude machine willen inruilen, dan is dat mogelijk in overleg. Ook kunnen we helpen bij het vervoer. Met deze Still RX60-40, stap je in de wereld van sterke prestaties en betrouwbare techniek.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7200 kg

Vergelijkbare machines