• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hyster R1.4

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

11.229 uur

2010

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyster
ModelR1.4
Bouwjaar2010
ConditieGebruikt
Draaiuren11.229 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een solide, betrouwbare reachtruck voor jouw bedrijf? Overweeg dan deze Hyster R1.4 elektrische reachtruck. Met een hefvermogen van 1400 kg en een hefhoogte tot 550 cm is deze machine klaar om de zwaarste taken uit handen te nemen.

Bovendien beschikt de reachtruck over een vrije heffing van 195 cm, waardoor je gemakkelijk pallets kunt tillen en verplaatsen, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. De aanwezigheid van zowel een side-shift als een joystick zorgt voor extra gebruikscomfort en nauwkeurigheid bij het manoeuvreren.

Deze Hyster R1.4 reachtruck wordt aangedreven door een 2016-batterij die nog vele uren operationele dienst voor de boeg heeft. Verder wordt de reachtruck geleverd met een bijbehorende acculader.

Een bijkomend voordeel is onze flexibiliteit. Zowel inruil als transport zijn mogelijk, en dit bespreken we graag verder in een persoonlijk gesprek. Laat deze kans niet voorbijgaan en neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken. Met deze Hyster R1.4 elektrische reachtruck wordt jouw werkdag gegarandeerd een stuk eenvoudiger.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3306 kg

Vergelijkbare machines