• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

LinTrailers Semi dieplader

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

999 km

999 uur

2002

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BR MACHINERY

SLOOTSEKUILEN 20
5986PG BERINGE

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinTrailers
ModelSemi dieplader
Bouwjaar2002
ConditieGebruikt
Tellerstand999 km
Draaiuren999 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare semi dieplader? Deze LinTrailers Semi Dieplader uit 2002 kan precies zijn wat je nodig hebt. Met een totaal gewicht van 45000 kg en een laadvermogen van 35740 kg, is het een zware jongen in zijn klasse.

Hij heeft een lengte van 9.40 m die kan worden uitgeschoven met een extra 4.00 m. Met een breedte van 2.55 m en een rijhoogte van 87 cm is dit een comfortabel en veilig platform voor je vracht.

Hij is ook voorzien van een aantal nuttige extra's om je cargo veilig te houden. Zo heeft de semi dieplader steunpoten voor extra stabiliteit bij het uitladen, een goot voor rijplaten voor eenvoudige toegang, breedteborden om de zichtbaarheid te verhogen en een rijplaatslee om beweging tijdens het rijden te minimaliseren.

En voor je gemoedsrust is hij tot augustus 2024 APK gekeurd. Hiermee weet je zeker dat je een veilige, betrouwbare semi dieplader in handen krijgt.

Er wordt ook de mogelijkheid geboden voor inruil en transport, waardoor je hem direct naar je locatie kunt laten brengen en eventueel een oude semi dieplader kunt vervangen.

Denk je dat deze LinTrailers Semi dieplader precies is waar je naar op zoek bent? Aarzel dan niet en neem snel contact met ons op.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht9260 kg

Vergelijkbare machines