• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Demtec SMART

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/10

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDemtec
ModelSMART
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Bent je op zoek naar een efficiënte en gemakkelijk te verplaatsen oppotmachine? De Demtec Smart oppotmachine is precies wat je zoekt. Deze compacte mobiele potmachine is eenvoudig te verstellen en slaagt erin de efficiëntie van een grotere machine in een kleiner formaat te leveren.

Met een verwerkingscapaciteit van maximaal 4.500 potten per uur, bespaart deze oppotmachine onschatbare tijd. De handige en eenvoudig instelbare potdispenser en krachtige boorinrichting dragen bij aan de efficiëntie van de machine.

Het grondtoevoersysteem werkt automatisch, zodat de toevoer van grond alleen plaatsvindt wanneer het nodig is. Dit betekent dat je niet onnodig grond hoeft bij te vullen. Het aanpassen van de potmaat op deze machine is ook een fluitje van een cent en kan binnen enkele seconden worden voltooid.

Dit model is met name populair bij telers die in kassen oppotten en de machine regelmatig verplaatsen. Ook de potafname is flexibel en eenvoudig vervangbaar. Een extra voordeel is de ruime grondbak van 1 m³, die verder kan worden uitgebreid met een mobiele grondbunker.

Interesse gewekt? Bezoek onze website voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Ons ervaren team staat klaar om je te helpen met transport en eventuele vragen.

Bij Duijndam Machines beschikken we over een uitgebreid aanbod aan betrouwbare tweedehands land- en tuinbouwmachines. Al onze machines worden gecontroleerd voor aflevering, dus je kunt erop vertrouwen dat je een kwaliteitsproduct krijgt. We herkennen de waarde van deskundig personeel en zijn trots op onze expertise als het gaat om land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines