• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

ULMA Atlanta E

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkULMA
ModelAtlanta E
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare flowpackmachine voor je landbouwbehoeften? Bekijk dan eens deze Ulma Atlanta E, compleet met automatische invoerband (DAKOTA 1225) ontworpen specifiek voor het verpakken van trays.

Het kenmerkt zich door een rechtse efficiënte productstroom van links naar rechts. Deze Ulma Atlanta E is uitgerust met borstelloze servomotoren die voor een perfecte werking zorgen. De machine beschikt over automatische invoerapparaten en een stevige toevoerband. De rolhouder van deze machine heeft een breedte van 500mm, perfect voor het nauwkeurig en effectief afrollen van de folie.

De machine heeft ook een innovatieve pneumatische functie voor het openen van de drie paar sealrollen, die zorgt voor nette, schone seals. Het dwarse sealapparaat beschikt over 300mm brede sealbalken en een draaibare bekkop, wat de nauwkeurigheid en kwaliteit van het sealingproces verbetert.

Bij Duijndam Machines leggen we de nadruk op de betrouwbaarheid en conditie van onze machines. Deze Ulma Atlanta E, net als al onze machines, wordt grondig gecontroleerd door ons deskundig personeel voor de aflevering.

We verwelkomen graag je vragen en kunnen ook assistentie bieden met transport. Bekijk ook het volledige aanbod aan solide gebruikte machines op onze website. Met 40 jaar ervaring in het leveren van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines, is Duijndam Machines jouw betrouwbare partner.

Vergelijkbare machines