• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kronen GS-10

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/11

2005

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKronen
ModelGS-10
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de veelzijdigheid en kracht van de Kronen GS-10 bandsnijmachine. Deze machine, uitgerust met 4 RVS messen en een RVS duwkar, is ontworpen om een breed scala aan voedingsproducten te snijden, raspen en in blokjes te snijden. Van groenten, fruit en kruiden tot vlees, vis en kazen; de GS-10 kan het allemaal aan.

De Kronen GS-10 is uiterst productief met zijn vermogen om tot 1.500 kg product per uur te verwerken. Met de mogelijkheid om de snijdikte traploos in te stellen van 0,5 tot 50 mm, kunt je de perfecte snede krijgen voor elk product. De machine is ontworpen voor gemak met de installatie van de messen die geen gereedschap nodig heeft, en instelbare aandrukkracht en bandsnelheid.

De machine vereist voorbereiding van het product waarbij kernen, schillen of segmenten verwijderd moeten worden. Plaats het voorbereide product vervolgens op de 125 mm brede aanvoerband voor nauwkeurig en zacht snijden. Het gesneden product kan standaard onder de messenbak worden uitgeworpen, of optioneel via een afvoerband voor verdere verwerking worden getransporteerd.

Van het snijden van sappige ijsbergsla en kool, het raspen van wortelen en noten, tot het in blokjes snijden van aardappelen, ananas en mango, gekookt vlees, harde kazen of zelfs veganistische vleesvervangers - de mogelijkheden zijn eindeloos met de GS-10.

De Kronen GS-10 is een betrouwbare machine die met succes is gebruikt in vele sectoren en toepassingen. En bij Duijndam Machines staan wij klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte machine voor je behoeften. Met 40 jaar ervaring zijn we de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines. Alle machines worden voor aflevering grondig gecontroleerd door ons deskundige personeel. We staan ook klaar om je te assisteren met transport.

Kijk snel op onze website voor meer informatie over de Kronen GS-10 of voor een volledig overzicht van ons aanbod aan betrouwbare gebruikte machines.

Vergelijkbare machines