• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Holaras UM210F

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHolaras
ModelUM210F
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een efficiënte methode om uien te rooien? Bekijk dan eens deze Holaras UM210F uienloofklapper. Deze machine biedt de mogelijkheid om de uien in één werkgang te rooien, na het klappen van het loof.

De Holaras UM210F is standaard uitgerust met een elektro-hydraulische hoogteregeling, waardoor het loof altijd op de perfecte hoogte wordt afgesneden. Deze hoogteregeling wordt mogelijk gemaakt door gevoelige grondvoelers en sensoren. De maaier heeft een maximale uitslag van 40 cm.

Standaard beschikt de Holaras UM210F ook over twee wielen en een aftakas. De binnenkant van het maaidek is bekleed met rubber, wat eenvoudige reiniging en afsteken van loofresten mogelijk maakt. De mesrotoren worden aangedreven door de aftakas van de trekker, via een zware tandwielkast en V‐snaren. Voor een optimale werking moet de aftakas ongeveer 1000 omwentelingen per minuut maken.

Geïnteresseerd in de Holaras UM210F? Neem voor meer informatie of een volledige offerte contact op via de website van Duijndam Machines. Telefoonisch contact is uiteraard ook mogelijk.

Bij Duijndam Machines vind je een uitgebreid aanbod aan betrouwbare, gebruikte land- en tuinbouwmachines. Al 40 jaar zijn we leverancier en onze ervaren medewerkers controleren elke machine voor levering. Ook kunnen wij assisteren met transport. Kijk voor het complete aanbod op onze website. Duijndam Machines, jouw specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.