• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Schouten SMA 100/80-5

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

1999

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Duijndam Machines

Tweede Tochtweg 127
2913LR Nieuwerkerk aan den IJssel

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSchouten
ModelSMA 100/80-5
Bouwjaar1999
ConditieGebruikt

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare aanwinst voor je landbouwoperaties? De Schouten SMA 100/80-5 bunkersorteermachine is een uitzonderlijke keuze. Deze goed onderhouden, gebruikte machine komt met een voorsorteerder en toevoerband, wat je capaciteit en efficiëntie zeker zal verhogen.

Met een opvoerband van 600 x 90 cm ben je verzekerd van een continue aanvoer voor je sorteerwerkzaamheden. De machine heeft 4 plaatsen met een voorsorteerder, voorzien van twee nokken voor nauwkeurige sortering. De sorteerplaten van 100 x 80 cm en de grote bunker van 660 x 210 x 310 cm, stellen je in staat om grote volumes te verwerken.

Het team van Duijndam Machines staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van een volledige offerte. Bezoek onze website voor eenvoudige en snelle communicatie. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod aan betrouwbare gebruikte machines, zorgvuldig gecontroleerd voor aflevering door ons deskundige personeel.

Al 40 jaar zijn we trots leverancier van betrouwbare gebruikte land- en tuinbouwmachines. We kijken ernaar uit om je te assisteren bij je aankoop en transport. Kies voor Duijndam Machines, de specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines.

Vergelijkbare machines